Υπηρεσίες – Προγράμματα

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, για εσάς, την οικογένειά σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Τα προγράμματα αυτά αφορούν την υγεία, το παιδί, τη σύνταξη αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Προστασία Ζωής

Είναι ανάγκη αλλά και δικαίωμα για όλους μας, να εξασφαλίζουμε στην οικογένεια μας μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Εμείς σας βοηθάμε σε αυτή την προσπάθεια με τα προγράμματα προστασίας ζωής.

Υγεία

Το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή μας είναι η υγεία. Μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε ότι ονειρευόμαστε για εμάς αλλά και για την οικογένειά μας. Τώρα μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να διασφαλίσει την δική του υγεία αλλά και της οικογένειάς του, με προγράμματα ανάλογα της οικονομικής του κατάστασης.

Παιδί

Ότι ομορφότερο και πολυτιμότερο έχει στη ζωή του ο άνθρωπος. Από την στιγμή που κάποιος γίνετε γονιός επιθυμεί να εξασφαλίσει το παιδί του για οτιδήποτε χρειαστεί τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Σύνταξη – Αποταμίευση

Στις σύγχρονες συνθήκες ανασφάλειας, όλοι σκεφτόμαστε και αγχωνόμαστε για τη στιγμή που θα φτάσουμε στην ηλικία της σύνταξης. Τα προγράμματα σύνταξης, μας εξασφαλίζουν ισοβίως ένα καλό βιοτικό επίπεδο στην ηλικία αυτή, βοηθώντας μας να κατακτήσουμε το δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή.

Αυτοκίνητο

Από μικρή ηλικία η απόκτηση αυτοκινήτου ή μηχανής αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες για όλους. Γνωρίζοντας την σημαντικότητα αυτού του περιουσιακού στοιχείου, σας προσφέρουμε σύγχρονα και οικονομικά πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου και μηχανής, με σωστές καλύψεις.

Κατοικία και επιχείρηση

Κατοικία

Το σπίτι είναι και θα είναι πάντα ένα όνειρο που όλοι μας επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε. Μικρό ή μεγάλο, διαμέρισμα ή μονοκατοικία, εκτός από περιουσιακό στοιχείο, είναι και συναισθηματικά ένα μεγάλο δώρο για εμάς και την οικογένειά μας. Με τα πακέτα κατοικίας, εξασφαλίζουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας, την οικοδομή καθώς και το περιεχόμενο του σπιτιού μας.

Επιχείρηση

Προτεραιότητα του κάθε επαγγελματία είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία της επιχείρησής του. Εμείς προσφέρουμε αυτή την κάλυψη, μέσα από τρία πακέτα, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες.

Λοιπά

Αστική Ευθύνη

Σκάφος