Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

Επειδή η ασφάλιση δεν είναι απρόσωπη, ο κ. Παυλίδης Σάββας και οι συνεργάτες του εδώ και χρόνια με τις γνώσεις και τη εμπειρία τους σας δίνουν τη σωστή λύση σε οτιδήποτε αφορά την ασφάλισή σας.


Παυλίδης Σάββας

Παυλίδης Σάββας

Ο Παυλίδης Σάββας εργάζεται στον ασφαλιστικό τομέα εδώ και 30 χρόνια. Ξεκίνησε το 1983 ως υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας και από το 1987 έγινε ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους στην ασφαλιστική αγορά, με πολλές διακρίσεις και βραβεία. Το 1988 έγινε ισόβιο διακεκριμένο μέλος της LIMRA INTERNATIONAL. Το 1996 προήχθη σε Unit manager, παραμένοντας πάντα στις πρώτες θέσεις της ασφαλιστικής αγοράς. Από το 2006 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στη θέση του κορυφαίου Assistant manager, παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις του κλάδου, μέσα από σεμινάρια και διαλέξεις. Επίσης, είναι μέλος ειδικής επιτροπής της Ένωσης Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου Πιστοποιημένων Προσώπων των Συστημάτων E.E.M.C.//MQI, και μέλος του συνδυασμού Σ.Ε.Π. του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ: 210 9487850
Κιν: 6937639700
e-mail: sabbas.paulidis@gmail.com

Παυλίδης Νίκος Παυλίδης Νίκος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος και ισόβιο μέλος της E.E.M.C. MQI
Κιν: 6942573666
e-mail: nikos.paulidis@gmail.com

Ο Παυλίδης Νίκος ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως ασφαλιστικός σύμβουλος το 2011 στην μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Ελλάδος. Εκ τότε, έχει βραβευτεί πολλές φορές και σε επίπεδο γραφείου αλλά και σε επίπεδο εταιρείας, κατακτώντας πολλές διακρίσεις για την παραγωγή του. Είναι ισόβιο μέλος της E.E.M.C. MQI και παρακολουθεί πάντα τις εξελίξεις τις ασφαλιστικής αγοράς, μέσα από την συμμετοχή του σε σεμινάρια και forums ώστε να είναι πάντα ενημερωμένος.

Κράτα το

Κράτα το